Veštica iz bajke i Klinac Normalac

Veštica iz bajke je jedna Dragana. Dragana je čitala Klinca Normalca i pitala nas postoji li nastavak. Kažemo, ima, druga avantura, Klinac Normalac i odmetnuti heroji. Kaže Dragana, ma i njega sam pročitala, nego je l’ ima nakon toga.

Biće.

Uskoro.

Dotad, da pročitamo Draganine utiske o prvom romanu, u kom čitaoci upoznaju Marka Kupnika.

                        

„Mark Kupnik se selio četiri puta za godinu dana. 😕😧 Mnogo je teško zadržati prijatelje kada ste u takvoj situaciji. U potrazi za novom školom zabunom završava u supertajnoj i superčudnoj školi za nadarenu decu. Neki bi ih nazvali superherojima, ali mi nećemo biti tako zaostali i upotrebiti tu praistorijsku reč. Dakle, Mark će se naći u školi sa decom koja prizivaju munje, minijaturne konjiće, mogu da lete, trče brzinom svetlosti, ispaljuju vatrene kugle i još svakakva čudesa. Ali koji je njegov dar? Problem je u tome što ga on NEMA. Ama baš nikakav dar. Očajan i ismejan moraće da pronađe hrabrost u svom srcu. Dok pronalazi prijatelje i dok se senka zloća navlači nad gradom, Mark će morati da dokaže da su hrabro srce i pravo prijateljstvo jedine bitne supermoći.

Knjigu sam pročitala u dahu, ali ovaj put zaista to i mislim. Sela sam i pročitala je za dan. Mnogo me podseća na dečije špijunske serije mog detinjstva i bilo je nemoguće odvojiti se od tima Supergubitnika. Ovo je knjiga koju ćete poželeti da poklanjate svoj deci koju poznajete (bez obzira na godine 😆) i knjiga uz koju ćete se ludo zabaviti. Krenite u skolu za nadarene, poslušajte priču o Plavom fantomu…”

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CDO0x3jJj4N/

Autorka teksta: Dragana Martinović

Untitled-1-400-x-400.png

Anđela, 17 godina: „Imam nastavnicu likovnog kojoj bih tako rado poklonila ovu knjigu. Ali ću onda imati keca do kraja godine.”

knjiga95-400.png

Dejan, 10 godina, prelistava Užasnu tetku: ,,Kako je tetka užasna, kad su sve tetke dobre”, ova nije dobra, kažemo, ,,jadno to dete s takvom tetkom.”

najgora_deca_na_svetu3.png

Boris, 10 godina: „Pročitao sam u Malom Zabavniku da Valijams nije napisao četvrti deo Najgore dece na svetu. Baš sam se razočarao. A da ga vi pitate da to ipak napiše, vi ga poznajete.”