Veštica iz bajke i Klinac Normalac

Veštica iz bajke je jedna Dragana. Dragana je čitala Klinca Normalca i pitala nas postoji li nastavak. Kažemo, ima, druga avantura, Klinac Normalac i odmetnuti heroji. Kaže Dragana, ma i njega sam pročitala, nego je l’ ima nakon toga.

Biće.

Uskoro.

Dotad, da pročitamo Draganine utiske o prvom romanu, u kom čitaoci upoznaju Marka Kupnika.

                        

„Mark Kupnik se selio četiri puta za godinu dana. 😕😧 Mnogo je teško zadržati prijatelje kada ste u takvoj situaciji. U potrazi za novom školom zabunom završava u supertajnoj i superčudnoj školi za nadarenu decu. Neki bi ih nazvali superherojima, ali mi nećemo biti tako zaostali i upotrebiti tu praistorijsku reč. Dakle, Mark će se naći u školi sa decom koja prizivaju munje, minijaturne konjiće, mogu da lete, trče brzinom svetlosti, ispaljuju vatrene kugle i još svakakva čudesa. Ali koji je njegov dar? Problem je u tome što ga on NEMA. Ama baš nikakav dar. Očajan i ismejan moraće da pronađe hrabrost u svom srcu. Dok pronalazi prijatelje i dok se senka zloća navlači nad gradom, Mark će morati da dokaže da su hrabro srce i pravo prijateljstvo jedine bitne supermoći.

Knjigu sam pročitala u dahu, ali ovaj put zaista to i mislim. Sela sam i pročitala je za dan. Mnogo me podseća na dečije špijunske serije mog detinjstva i bilo je nemoguće odvojiti se od tima Supergubitnika. Ovo je knjiga koju ćete poželeti da poklanjate svoj deci koju poznajete (bez obzira na godine 😆) i knjiga uz koju ćete se ludo zabaviti. Krenite u skolu za nadarene, poslušajte priču o Plavom fantomu…”

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CDO0x3jJj4N/

Autorka teksta: Dragana Martinović

Untitled-design-36.png

„Pročitao sam u Veseloj anatomiji ono o sinesteziji, a mi smo to učili iz srpskog.”

Veljko, 15
Untitled-design-35.png

„Je l’ znaš ti da je Dejvid Valijams i sudija u Britain’s got talent?” „A je l’ znaš ti da je Markus Rašford i pisac?”

Nikola, 11
Untitled-design-34.png

„A zašto ima 💩 na knjizi?” „Zato što je to priča o nastanku kakice.” „Mamaaa, teta je rekla kakica, a ti meni ne daš da kažem.”

Teodora, 4
Phone: 011 311-2072
Bulevar Mihajla Pupina 10 Z, YUBC, vp, lok. 75
Srbija, 11070 Novi Beograd