Veštica bez metle, s knjigom, ispala iz bajke

Veštica bez metle i devojčica s posebnim darom

Agata nije kao druge devojčice. Ona uvek uoči ono što drugima izmiče. Odjeke davno vođenih razgovora u slušalici, tuđe senke mnogo posle odlaska ,,vlasnika”, kao i nepogrešiv osećaj za kišu. Kada otkrije čudno ogledalo uzdrmaće čitav svoj svet. Zašto je to ogledalo toliko privlači? Zbog čega njen pas čudno reaguje na njega?Kakvi čudni oblici se kriju u njemu?

                                                          
Kada zakorači u svet iza ogledala moraće da skupi svu svoju hrabrost i uposli svoj analitični um, jer će sve to biti na testu. Hoće li uspeti da trijumfuje?

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CA0QxF7pubD/?igshid=1bi5bnpnh126q&fbclid=IwAR0Yym1lWQTVo1mSiHqZct5gk8wphg1QFDUtivm7bAaUYKPvYBL4B45mgG4

Autorka teksta: Dragana Martinović

Kucica-300x300.png

Teodor, 10 godina: „Kada izlazi Kućica 39?” Uskoro, kažem. „To si mi rekla i juče.”

Tatu-i-Patu-400-x-400.png

Elena, 5 godina (kažemo joj da izabere najsmešniju reč od ponuđenih; sluša i počinje da se smeje): „Braaaabonjaaaak. Ja i ne znam šta je to, ali smeeešno je. A šta je pundravac? A dodole? A hoklica? A Gargamel?”

Untitled-1-400-x-400.png

Iva, 11 godina: „A da li vi znate od Valijamsa, da li su ti njegovi učitelji stvarni?” Kažemo da se nadamo da ih je izmislio. „Pa ne može baš sve tako da ih izmisli, mora da nekog takvog i poznaje.”