Veštica bez metle, s knjigom, ispala iz bajke

Veštica bez metle i devojčica s posebnim darom

Agata nije kao druge devojčice. Ona uvek uoči ono što drugima izmiče. Odjeke davno vođenih razgovora u slušalici, tuđe senke mnogo posle odlaska ,,vlasnika”, kao i nepogrešiv osećaj za kišu. Kada otkrije čudno ogledalo uzdrmaće čitav svoj svet. Zašto je to ogledalo toliko privlači? Zbog čega njen pas čudno reaguje na njega?Kakvi čudni oblici se kriju u njemu?

                                                          
Kada zakorači u svet iza ogledala moraće da skupi svu svoju hrabrost i uposli svoj analitični um, jer će sve to biti na testu. Hoće li uspeti da trijumfuje?

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CA0QxF7pubD/?igshid=1bi5bnpnh126q&fbclid=IwAR0Yym1lWQTVo1mSiHqZct5gk8wphg1QFDUtivm7bAaUYKPvYBL4B45mgG4

Autorka teksta: Dragana Martinović

Untitled-1-400-x-400.png

Anđela, 17 godina: „Imam nastavnicu likovnog kojoj bih tako rado poklonila ovu knjigu. Ali ću onda imati keca do kraja godine.”

knjiga95-400.png

Dejan, 10 godina, prelistava Užasnu tetku: ,,Kako je tetka užasna, kad su sve tetke dobre”, ova nije dobra, kažemo, ,,jadno to dete s takvom tetkom.”

najgora_deca_na_svetu3.png

Boris, 10 godina: „Pročitao sam u Malom Zabavniku da Valijams nije napisao četvrti deo Najgore dece na svetu. Baš sam se razočarao. A da ga vi pitate da to ipak napiše, vi ga poznajete.”