Tajni agent Mjau, Kombank dvorana

Tajni agent Mjau, premijera crtanog filma, bio je povod da se družimo s decom na radionicama. Poneli smo knjige koje imaju životinje za protagoniste. Pre svih, knjigu Animarko Dejvida Badijela. Ona nam je poslužila za pravljenje zadataka za decu.  Tu su još bili i Vuk koji je ispao iz knjige, Veoma gladna gusenica, Farma Blatnjava barica, Podvodni svet, Praistorijske životinje i druge.

Zadatke za decu spremio Oblutak, kreativno-razvojne radionice. Uživali smo u druženju i zajedničkom čitanju i igranju. U kreativnom rešavanju zadataka. Došla nam je u pomoć i Marija Končar, saradnica-defektološkinja iz Pitajte defektologa. Igrala se zajedno s nama.

na kraju smo svi zajedno odgledali film.

Untitled-1-400-x-400.png

Anđela, 17 godina: „Imam nastavnicu likovnog kojoj bih tako rado poklonila ovu knjigu. Ali ću onda imati keca do kraja godine.”

knjiga95-400.png

Dejan, 10 godina, prelistava Užasnu tetku: ,,Kako je tetka užasna, kad su sve tetke dobre”, ova nije dobra, kažemo, ,,jadno to dete s takvom tetkom.”

najgora_deca_na_svetu3.png

Boris, 10 godina: „Pročitao sam u Malom Zabavniku da Valijams nije napisao četvrti deo Najgore dece na svetu. Baš sam se razočarao. A da ga vi pitate da to ipak napiše, vi ga poznajete.”