Sovice mudrice i mali genijalci

Sovice mudrice i mali genijalci su ime iza kog se krije kreativno-edukativni centar iz Zrenjanina. Rade sa decom na vrlo prepoznatljiv način i u Zrenjaninu su odavno brend. Okupljaju oko sebe i na radionicama kreativnu decu, čitaju, igraju se, prave, bave se motoričkim aktivnostima kojima razvijaju i/ili uče finu i krupnu motoriku i razvijaju osećaj ka umetnosti i lepom. Njihov edukativni princip je da se kroz igru najbolje uči.

Uz knjigu Đovane Mantegace Zelena gusenica, su čitala o zelenoj gusenici, naučila šta ona treba da jede, a šta ne, ko sve živi na livadi. Na kraju su se zabavili praveći jednu gladnu gusenicu nalik onoj iz knjige.

Njihovu gusenicu možete pogledati ovde.

Sovice mudrice su autorski brend Otilije Buheker Ilić.

Untitled-1-400-x-400.png

Anđela, 17 godina: „Imam nastavnicu likovnog kojoj bih tako rado poklonila ovu knjigu. Ali ću onda imati keca do kraja godine.”

knjiga95-400.png

Dejan, 10 godina, prelistava Užasnu tetku: ,,Kako je tetka užasna, kad su sve tetke dobre”, ova nije dobra, kažemo, ,,jadno to dete s takvom tetkom.”

najgora_deca_na_svetu3.png

Boris, 10 godina: „Pročitao sam u Malom Zabavniku da Valijams nije napisao četvrti deo Najgore dece na svetu. Baš sam se razočarao. A da ga vi pitate da to ipak napiše, vi ga poznajete.”