Priča prepuna čarolije

Priča prepuna čarolije jednog potpuno drugačijeg sveta, naizgled prelepog, ali tužnog i nepotpunog.

Ovako je knjigu Ogledalo gospodina Grimsa doživela Jelena, @blonde.loves.books

                                                         

„Još jedna u nizu predivnih bajki prevedenih pod okriljem izdavačke kuće @propolis_books.  Nepogrešivi su kada su u pitanju naslovi prepuni magije. A ovaj je baš takav. „Ogledalo gospodina Grimsa” je još jedan roman iz pera Dorote Terakovske.

Agata je devojčica drugačija od svojih vršnjaka. Uz veliki slikarski talenat, dolazi i velika moć opažanja. Sitnice koje drugi ne vide, ono neprimetno što skriva veliku lepotu, svet koji samo ona spoznaje. Njen najbolji drug je njen pas. Jednog dana, naišla je na prodavnicu polovnog i antikvarnog nameštaja. Ćaskanje sa vlasnikom radnje otvorilo joj je vrata prodavnice. Opčinjenost jednim ogledalom dovodi do toga da joj ga majka, nakon mnogo nagovora, kupuje. No, to nije obično ogledalo i noćne more tek počinju. Ali ogledalo igra svoju igru…”

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CIoNIQ_pnkk/

Autorka teksta: Jelena Stojanović

Kucica-300x300.png

Teodor, 10 godina: „Kada izlazi Kućica 39?” Uskoro, kažem. „To si mi rekla i juče.”

Tatu-i-Patu-400-x-400.png

Elena, 5 godina (kažemo joj da izabere najsmešniju reč od ponuđenih; sluša i počinje da se smeje): „Braaaabonjaaaak. Ja i ne znam šta je to, ali smeeešno je. A šta je pundravac? A dodole? A hoklica? A Gargamel?”

Untitled-1-400-x-400.png

Iva, 11 godina: „A da li vi znate od Valijamsa, da li su ti njegovi učitelji stvarni?” Kažemo da se nadamo da ih je izmislio. „Pa ne može baš sve tako da ih izmisli, mora da nekog takvog i poznaje.”