Odjavna špica – kad je vreme za nju?

Odjavna špica, logično, dolazi na kraju filma.

Osim što nije uvek kraj, zar ne? Zato što to u životu ne funkcioniše na taj način. U stvarnom životu ne možemo da odlučimo kad je vreme za odjavnu špicu i kad treba da se upale svetla. Naši kadrovi teku i teku, prelaze sa osobe na osobu, sve dok na kraju ne postanu priče koje će drugi pričati o nama…

Sve dok se ne pojavi odjavna špica…

~ Zamislite da ste najmlađa ćerka, a ujedno i miljenica čuvena porodice Valentajn. Imate sve, novac, lepotu, bogastvo… Međutim, iako je samo nebo granica najveći problem mlade Houp Valentajn je upravo ljubav za kojom ona toliko žudi. Ali nije to bilo kakva ljubav, već ona epska koja se dogodi samo jednom u sto godina. Ljubav kao na filmu. Kad već ima sve, što se onda zvezde i univerzum ne bi smilovali na nju i poslali joj dečka iz snova? Ali da li je njen ,, dečko iz snova’’ zaista njen gospodin savršeni i da li je taj isti momak vredan da se Houp seli iz svoje zemlje u nadi da će tako održati njihovu vezu? Ali što je najvažnije od svega hoće li Houp pored svoje potrage za pravom ljubavlju, razvoda njenih roditelja i novinara koji joj ne daju mira, i dalje ostati tako pozitivna pored svega toga?

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CGPuG4PA1xy/?igshid=14a2hammuyc4l

Autorka teksta: Anja Ćuk

hajde-da-brojimo-zajedno-400.png

Jelisaveta, 4 godine: „A šta će žabi ova rupa?”, da te bolje vidi kažemo, „a nemoj da me i pojede kao Vuk Cvepaku.”

tuga-mamuta400.png

Uroš, 14 godina: „Jeste li vi proverili da taj Kajtek ima samo devet godina? Mnogo su mu pametna pitanja, ja ne znam da li bi mi pala na pamet, a stariji sam.”

Petronela-Jabucica400.png

Veselin, 7 godina: „A da li u toj njenoj kućici ima struje?” (u Petronelinoj jabuci), kažemo da ima i da ona ima i mikser i rernu i lampe, „a da li su njoj svici sijalice?”