Nova bookstagramerka i Ostrvo Čuvara oluje

Nova ,,bookstagramerka” je među nama. I čitala je Ostrvo čuvara oluje. Pronaći ćete je pod imenom gryffindorbookaholic. Ali se inače zove Anja.

                                                                       

I ono će proći, dečko moj. Posle svakog nevremena sine sunce. Nema te oluje koja večno traje…
🕯Kada sam je uzela prvi put u ruke nisam ni pomislila na količinu magije koja se krije izmedju ovih stranica!
🕯Fion Bojl zajedno sa svojom sestrom Tarom isplovljava na obale tajnovitog ostrva Aranmora. Fion dobro zna da mu je isto to ostrvo oduzelo oca kao i činjenicu da se trenutno nalazi na njemu samo da bi se njegova majka odmorila od njegove sestre i njega. Ta spoznaja ga takodje jako rastužuje, zato što je itekako svestan količine tuge koju njegova majka drži u srcu. Na samom početku ovog odmora on veruje da će se jako dosadjivati, jer za razliku od Tare, Fion ovde nema nikakve prijatelje. Medjutim nakon što načuje par interesantnih razgovora meštana i nakon što se prvi put susretne sa tajnama koje kriju sveće koje njegov deda izradjuje, Fion će saznati da je zapravo njegov deda sve sem običnog samotnog čoveka koji živi u kolibi na vrhu brda.

Ostatak priče pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CAXj6YZAKAk/?igshid=1drftt8gza1sm

Autorka teksta: Anja Ćuk

vuk_koji_je_ispao_z_knjige.png

Đole, 4 godine: ,,Neću Malu Princezu, ja perem ruke, hoću Vuka, on ima dinosauruse.”

Tandrčak-za-sajt.png

Marko, sedam i po godina, govori tati koja dela Valijamsa mu fale preko telefona: ,,Andrmolja. Tučak. Različak…”, mi: ,,Tandrčak”, on:,,E taj.”

ogledalo_g_grimsa.png

Maša, 15 godina (riđokosa): ,,Ona što ima riđu kosu i što je menjala svet iza ogledala, je l’ postoji nastavak, šta je bilo kad je porasla?”