Nova bookstagramerka i Ostrvo Čuvara oluje

Nova ,,bookstagramerka” je među nama. I čitala je Ostrvo čuvara oluje. Pronaći ćete je pod imenom gryffindorbookaholic. Ali se inače zove Anja.

                                                                       

I ono će proći, dečko moj. Posle svakog nevremena sine sunce. Nema te oluje koja večno traje…
🕯Kada sam je uzela prvi put u ruke nisam ni pomislila na količinu magije koja se krije izmedju ovih stranica!
🕯Fion Bojl zajedno sa svojom sestrom Tarom isplovljava na obale tajnovitog ostrva Aranmora. Fion dobro zna da mu je isto to ostrvo oduzelo oca kao i činjenicu da se trenutno nalazi na njemu samo da bi se njegova majka odmorila od njegove sestre i njega. Ta spoznaja ga takodje jako rastužuje, zato što je itekako svestan količine tuge koju njegova majka drži u srcu. Na samom početku ovog odmora on veruje da će se jako dosadjivati, jer za razliku od Tare, Fion ovde nema nikakve prijatelje. Medjutim nakon što načuje par interesantnih razgovora meštana i nakon što se prvi put susretne sa tajnama koje kriju sveće koje njegov deda izradjuje, Fion će saznati da je zapravo njegov deda sve sem običnog samotnog čoveka koji živi u kolibi na vrhu brda.

Ostatak priče pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CAXj6YZAKAk/?igshid=1drftt8gza1sm

Autorka teksta: Anja Ćuk

Untitled-1-400-x-400.png

Anđela, 17 godina: „Imam nastavnicu likovnog kojoj bih tako rado poklonila ovu knjigu. Ali ću onda imati keca do kraja godine.”

knjiga95-400.png

Dejan, 10 godina, prelistava Užasnu tetku: ,,Kako je tetka užasna, kad su sve tetke dobre”, ova nije dobra, kažemo, ,,jadno to dete s takvom tetkom.”

najgora_deca_na_svetu3.png

Boris, 10 godina: „Pročitao sam u Malom Zabavniku da Valijams nije napisao četvrti deo Najgore dece na svetu. Baš sam se razočarao. A da ga vi pitate da to ipak napiše, vi ga poznajete.”