Nova bookstagramerka i Ostrvo Čuvara oluje

Nova ,,bookstagramerka” je među nama. I čitala je Ostrvo čuvara oluje. Pronaći ćete je pod imenom gryffindorbookaholic. Ali se inače zove Anja.

                                                                       

I ono će proći, dečko moj. Posle svakog nevremena sine sunce. Nema te oluje koja večno traje…
🕯Kada sam je uzela prvi put u ruke nisam ni pomislila na količinu magije koja se krije izmedju ovih stranica!
🕯Fion Bojl zajedno sa svojom sestrom Tarom isplovljava na obale tajnovitog ostrva Aranmora. Fion dobro zna da mu je isto to ostrvo oduzelo oca kao i činjenicu da se trenutno nalazi na njemu samo da bi se njegova majka odmorila od njegove sestre i njega. Ta spoznaja ga takodje jako rastužuje, zato što je itekako svestan količine tuge koju njegova majka drži u srcu. Na samom početku ovog odmora on veruje da će se jako dosadjivati, jer za razliku od Tare, Fion ovde nema nikakve prijatelje. Medjutim nakon što načuje par interesantnih razgovora meštana i nakon što se prvi put susretne sa tajnama koje kriju sveće koje njegov deda izradjuje, Fion će saznati da je zapravo njegov deda sve sem običnog samotnog čoveka koji živi u kolibi na vrhu brda.

Ostatak priče pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CAXj6YZAKAk/?igshid=1drftt8gza1sm

Autorka teksta: Anja Ćuk

Kucica-300x300.png

Teodor, 10 godina: „Kada izlazi Kućica 39?” Uskoro, kažem. „To si mi rekla i juče.”

Tatu-i-Patu-400-x-400.png

Elena, 5 godina (kažemo joj da izabere najsmešniju reč od ponuđenih; sluša i počinje da se smeje): „Braaaabonjaaaak. Ja i ne znam šta je to, ali smeeešno je. A šta je pundravac? A dodole? A hoklica? A Gargamel?”

Untitled-1-400-x-400.png

Iva, 11 godina: „A da li vi znate od Valijamsa, da li su ti njegovi učitelji stvarni?” Kažemo da se nadamo da ih je izmislio. „Pa ne može baš sve tako da ih izmisli, mora da nekog takvog i poznaje.”