Klasični klasičar – Kuća na pilećim nogama

Klasični klasičar je alter ego jednog Uroša koji voli da čita. Uroš je tinejdžer i voli da pročitano preporučuje vršnjacima. Ovog puta, njegova preporuka je Kuća na pilećim nogama Sofi Anderson.

,,Nade i snovi moje budućnosti tonu u tajnu odaju mog srca, u mesto koje je toliko duboko da se bojim da ga neću više naći.”

Dobro došli u Kuću na pilećim nogama. To je jedna posve neobična kuća. Ponekad, iz nepoznatog razloga, odluči da prošeta. Do nekog mesta sasvim različitog od onog na kom se nalazi. Ako zavirite u nju, upoznaćete se s još neobičnijim ukućanima.

👻

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/B8tZDmogg9O/?igshid=176m39mn0o9d6

Autor teksta: Uroš Martinović

 

Untitled-1-400-x-400.png

Anđela, 17 godina: „Imam nastavnicu likovnog kojoj bih tako rado poklonila ovu knjigu. Ali ću onda imati keca do kraja godine.”

knjiga95-400.png

Dejan, 10 godina, prelistava Užasnu tetku: ,,Kako je tetka užasna, kad su sve tetke dobre”, ova nije dobra, kažemo, ,,jadno to dete s takvom tetkom.”

najgora_deca_na_svetu3.png

Boris, 10 godina: „Pročitao sam u Malom Zabavniku da Valijams nije napisao četvrti deo Najgore dece na svetu. Baš sam se razočarao. A da ga vi pitate da to ipak napiše, vi ga poznajete.”