Izmišljeni prijatelj – Igre bez telefona

Izmišljeni prijatelj ponekad plaši roditelje. neki mu pristupaju kao pravom. Sve je stvar ugla posmatranja. Stepena igre do kog je roditelj spreman da ide.

Evo šta na tu temu kaže Milica sa bloga Igre bez telefona.

Zamišljeni prijatelj, igra prijateljstva

U uzrastu od 3 godine kod dece se može javiti prijatelj koji je proizvod dečje mašte. Ono što roditelje plaši, da li je ta pojava normalna, ili ima razloga za brigu?

“Kako je Marija dete školskog uzrasta, više joj nisu zanimljive knjige za mlađi uzrast.”

U knjizi Konrad i Kornelija naišli smo na veoma zanimljivu temu, Zamišljeni prijatelj.

Naime Kornelija je devojčica koja je živela sa mamom. Njen zamišljeni prijatelj Bendzamin je bio uvek tu kada mama nije mogla i kada joj druženje sa prijateljima nije prijalo.

Međutim jednog dana Bendzamin je otišao. Kada?

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.igrebeztelefona.rs/post/zami%C5%A1ljeni-prijatelj-igra-prijateljstva-da-li-je-normalno-da-dete-ima-zamisljenog-prijatelja

Autorka teksta: Milica Milićević

Untitled-1-400-x-400.png

Anđela, 17 godina: „Imam nastavnicu likovnog kojoj bih tako rado poklonila ovu knjigu. Ali ću onda imati keca do kraja godine.”

knjiga95-400.png

Dejan, 10 godina, prelistava Užasnu tetku: ,,Kako je tetka užasna, kad su sve tetke dobre”, ova nije dobra, kažemo, ,,jadno to dete s takvom tetkom.”

najgora_deca_na_svetu3.png

Boris, 10 godina: „Pročitao sam u Malom Zabavniku da Valijams nije napisao četvrti deo Najgore dece na svetu. Baš sam se razočarao. A da ga vi pitate da to ipak napiše, vi ga poznajete.”