Gryffindorbookaholic predlaže

Gryffindorbookaholic krije iza sebe jednu Anju koja je pročitala knjigu Lovci na oblake Aleksa Širera i zdušno predlaže vršnjacima da urade isto.

Ovako kaže Anja:

„A opet, nije meni nedostajalo hrabrosti da krenem na to putovanje. Samo mi je falila hrabrost da pitam mogu li da pođem. Čudno je kako je ponekad lakše delati nego govoriti. Pomislio bi čovek da bi trebalo biti upravo suprotno…

• Ne možeš živog čoveka uhvatiti tako, niti ga možeš iz oblaka pretvoriti u vodu. Ali možeš od njega načiniti sebi prijatelja, jednostavno tako što ćeš mu dozvoliti da bude to što jeste.

~ Ako ste željni tople priče, smelih avantura, smeha, možda i pokoje suze onda ova knjiga definitivno treba da se nađe na vašoj tbr listi!

~ U svetu gde ribe i kitovi paraju nebom, gde je izvorska voda privilegija i odlika bogatih, gde nema okeana ili kontinenata već lebdećih ostrva, stanuju lovci na oblake. Smeli otpadnici i avanturisti sa ukrasnim ožiljcima preko lica, koji su dovoljno hrabri da se upuste u blovidbe nebom u potrazi za vodom. Za sve ostale oni su autsajderi i propalice, zato je i najbolje držati se podalje od njih. Možda ipak ne za sve…”

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CEWKZxsgPKW/?igshid=12hx16osu5lce

Autorka teksta: Anja Ćuk

Svemirko.png

„Kakve veze ima Svemirko s Trampom?” (Ne znamo, pročitaj.) „Možda je on vanzemaljac, onako riđ.”

Teona, 24 (kupuje za sestru)
Spajdermen.png

„Bilo bi kul da ja mogu da skačem kao Supermen po zgradama. Onda ne bih morao da se guram u prevozu.”

Dušan, 8
Glisa-i-Misa.png

(Kako ti voliš tebi da tepaju, vidiš kako Miša tepa Mici i krofnice i pufnice i smokvice i breskvice…?)

„Ja volim samo da me zovu Lenka.”

Lenka, 6
Phone: 011 311-2072
Bulevar Mihajla Pupina 10 Z, YUBC, vp, lok. 75
Srbija, 11070 Novi Beograd