Dnevnik obične mame

Dnevnik obične mame je na instagramu. Jedna mama čita svom detetu i komentariše pročitano.

Pročitala je i knjigu Mala Princeza – Neću da perem ruke.

I rekla:

Najpre cu reci nesto o samom autoru Toniju Rosu danas osamdesetogodisnjaku koji ima vise nego bogatu karijeru. Dobitnik brojnih prestiznih nagrada, ilustrator i pisac knjiga za decu od kojih su neke kao sto je MALA PRINCEZA danas poznate i na malim ekranima. Medjutim ja bih se bazirala na ediciji SLIKOVNICA u izdanju @propolis_books koje sa malo reci i zivopisnim ilustracijama obradjuju teme detinjstva. U saradnji sa izdavackom kucom zelim da vam predstavim samo deo ilustracija ove knjige i pokazem kako tema jedne knjige “Necu da perem ruke”, moze biti podsticaj za brojne druge teme o kojima mozete razgovarati sa decom.

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/tv/CBNQhqHjoS5/?igshid=jxokeuclqapp

Autorka teksta: Irena Dimitrijević

Untitled-1-400-x-400.png

Anđela, 17 godina: „Imam nastavnicu likovnog kojoj bih tako rado poklonila ovu knjigu. Ali ću onda imati keca do kraja godine.”

knjiga95-400.png

Dejan, 10 godina, prelistava Užasnu tetku: ,,Kako je tetka užasna, kad su sve tetke dobre”, ova nije dobra, kažemo, ,,jadno to dete s takvom tetkom.”

najgora_deca_na_svetu3.png

Boris, 10 godina: „Pročitao sam u Malom Zabavniku da Valijams nije napisao četvrti deo Najgore dece na svetu. Baš sam se razočarao. A da ga vi pitate da to ipak napiše, vi ga poznajete.”