Čarobnica sa sprata niže i Veštica iz bajke

Čarobnica sa sprata niže Marćina Ščigjelskog dopala se vrlo jednoj Dragani. Koju mi zovemo veštičica. Jer ona sama za sebe smatra da je veštica iz bajke.

Dragana voli da čita i voli da knjige koje su joj se dopale preporuči vršnjacima.

U nastavku pročitajte Draganine utiske.

View this post on Instagram

Maja i njeni roditelji uskoro trebaju da idu na letovanje. Međutim, plan im pokvari beba koja je odlučila da se ranije rodi. Mala Alisa je u inkubatoru i zahteva svu pažnju roditelja. I tako, umesto da ode na letovanje na neko egzotično mesto Maja završava u prastaroj zgradi svoje prababa-tetke, koju od milošte zovu bakata. Tamo je sve pogrešno! Bakata ima crno beli televizor, raspali kauč, kadu u kredencu i kuva veš na šporetu. Fuj. Ovo će biti baš grozan raspust . Da li ste poverovali u to? Nisam ni ja . Bakata ima čudnu baštu, stazu kojom ne treba ići, mačka koji govori i vevericu koja je lisica (ili bar zamišlja da jeste). A ako skrenete gde ne treba mogu da vas sretnu oči bez zenica ili da vas uplaši duh ili da završite tražeći tajanstveno blago . Hrabri ste? E onda je ovo knjiga za vas. Zakoračite u avanturu sa Majom i otkrijte sve tajne trošne zgrade. Ali upozoravam vas. Mogli biste da zapostavite sve obaveze zbog ove knjige! Hvala @propolis_books na još jednoj avanturi 💗 Čekam nastavak!

A post shared by Vestica⭐iz⭐bajke (@vestica.iz.bajke) on

Autorka teksta: Dragana Martinović

Untitled-1-400-x-400.png

Anđela, 17 godina: „Imam nastavnicu likovnog kojoj bih tako rado poklonila ovu knjigu. Ali ću onda imati keca do kraja godine.”

knjiga95-400.png

Dejan, 10 godina, prelistava Užasnu tetku: ,,Kako je tetka užasna, kad su sve tetke dobre”, ova nije dobra, kažemo, ,,jadno to dete s takvom tetkom.”

najgora_deca_na_svetu3.png

Boris, 10 godina: „Pročitao sam u Malom Zabavniku da Valijams nije napisao četvrti deo Najgore dece na svetu. Baš sam se razočarao. A da ga vi pitate da to ipak napiše, vi ga poznajete.”