Vuk koji je ispao iz knjige, Lazarevac

Vuk koji je ispao iz knjige svratio u Lazarevac. U biblioteci „Dimitrije Tucović” čitali smo ovu knjigu, razgovarali o čitanju, omiljenim knjigama. Emocijama i načinu njihovog ispoljavanja. O načinima rešavanja sukoba na igralištu. Ili sukoba uiopšte, životnih.

Bibliotekarka Milica najpre je pohvalila vrtić u publici i njihovu vaspitačicu. Pokazala nam knjigu koju su pravili nekada davno. Knjiga za motiv ima Veoma gladnu gusenicu Erika Karla. Vaspitačica odavno koristi tu knjigu kada treba decu da nauči dane u nedelji, boje, imenovanje namirnica.

Kamere lokalne televizije zabeležile su čitav susret.

                                                                                                         

 

Untitled-1-400-x-400.png

Anđela, 17 godina: „Imam nastavnicu likovnog kojoj bih tako rado poklonila ovu knjigu. Ali ću onda imati keca do kraja godine.”

knjiga95-400.png

Dejan, 10 godina, prelistava Užasnu tetku: ,,Kako je tetka užasna, kad su sve tetke dobre”, ova nije dobra, kažemo, ,,jadno to dete s takvom tetkom.”

najgora_deca_na_svetu3.png

Boris, 10 godina: „Pročitao sam u Malom Zabavniku da Valijams nije napisao četvrti deo Najgore dece na svetu. Baš sam se razočarao. A da ga vi pitate da to ipak napiše, vi ga poznajete.”