Ostrvo kotlova ili mesto na kom nestaju veštice

Ostrvo kotlova je jesno sasvim posebno mesto…

Ova knjiga me je kupila tako što me je podsetila na detinjstvo i koliko sam zapravo bila zaluđena vešticama– mada koga lažem i dalje sam!

~ Radnja ove knjige otpočinje upravo gde je predhodni deo stao.  Nakon završenih ratova veštica naše glavne junakinje odlaze na odmor na čuveno Ostrvo kotlova. Međutim, njihovo uživanje naglo se prekida strašnim vestima. Nova vladarka Cevozemlja misteriozno nestaje.  Njeno mesto zauzima omražena Felisiti Šišmiš zajedno sa svojom najboljom drugaricom. Da stvari budu još gore, prijavljeno je još nekoliko nestanaka veštica. To samo doprinosi Vejinoj i Flafenorinoj sumnji da ovo nisu samo slučajnosti. Ovo je već nečije maslo i to sigurno ne nekog dobrog. I tako pred našim junakinjama predstoji detektivska avantura ispunjena svakakvim dogodovštinama i otkrićima, koja će ih čak dovesti do razotrivanja drevnih tajni…

Malo je reći da sam uživala i sa uzbuđenjem čekala da saznam kojim će se tokom stvari odvijati. Sad nakon što sam je završila mogu slobodno reći da odbrojavam dane do narednog dela!😂

Jedna od stvari koje su mi se najviše dopale su ilustracije koje se kriju među ovim stranicama. Doprinele su samoj magiji ove priče, ali su i upotpunile ovaj magični svet. Pored toga mi je legao i stil pisanja praćen sa dosta dijaloga koji su samo činili da se ova knjiga čita brze sa još većim užitkom.

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CPfwMBjrJPR/

Autorka teksta: Anja Ćuk

Untitled-design-36.png

„Pročitao sam u Veseloj anatomiji ono o sinesteziji, a mi smo to učili iz srpskog.”

Veljko, 15
Untitled-design-35.png

„Je l’ znaš ti da je Dejvid Valijams i sudija u Britain’s got talent?” „A je l’ znaš ti da je Markus Rašford i pisac?”

Nikola, 11
Untitled-design-34.png

„A zašto ima 💩 na knjizi?” „Zato što je to priča o nastanku kakice.” „Mamaaa, teta je rekla kakica, a ti meni ne daš da kažem.”

Teodora, 4
Phone: 011 311-2072
Bulevar Mihajla Pupina 10 Z, YUBC, vp, lok. 75
Srbija, 11070 Novi Beograd