Nama uvek idu u tandemu za čitanjac

Možda prvi put da delim u jednoj objavi preporuku za dve knjige, ali to je zbog toga što one nama uvek idu u tandemu za čitanjac.

,NEĆU DA IDEM U KREVET” je veoma zabavna priča o Maloj Princezi koja na sve moguće načine pokušava da izbegne odlazak na spavanje. Poznati izgovori poput čudovišta, žeđi, pauka, negiranja umora itd., samo se nižu. Sve dok je, nakon neprospavane noći, ne savlada san. 👸
Nama je bila korisna da priču proširimo o aktivnostima koje tokom dana ne bismo mogli da upražnjavamo ukoliko ne spavamo, da noću svi spavaju, da mora da nam se odmore i telo i mozak… Ali on bi se družio sa sovama, mesecom i slepim miševima.

,,NEĆU DA PEREM RUKE” nam je još interesantnija (opet, to je samo Arsenije kome je od teme spavanja sve zabavnije 🤣) jer smo uz nju uveli pojam klica, poganica, bakterija i virusa, naučili kada i zbog čega je važno prati ruke, ali i nadovezali priču o zdravoj hrani i namirnicama koje jure i teraju sva ta strašna bića.

Ostatak teksta pročitajte klikom na link

Autor teksta: @knjigracke

Autor slike: @knjigracke

Untitled-design-36.png

„Pročitao sam u Veseloj anatomiji ono o sinesteziji, a mi smo to učili iz srpskog.”

Veljko, 15
Untitled-design-35.png

„Je l’ znaš ti da je Dejvid Valijams i sudija u Britain’s got talent?” „A je l’ znaš ti da je Markus Rašford i pisac?”

Nikola, 11
Untitled-design-34.png

„A zašto ima 💩 na knjizi?” „Zato što je to priča o nastanku kakice.” „Mamaaa, teta je rekla kakica, a ti meni ne daš da kažem.”

Teodora, 4
Phone: 011 311-2072
Bulevar Mihajla Pupina 10 Z, YUBC, vp, lok. 75
Srbija, 11070 Novi Beograd