Kosta voli knjige

Kosta voli knjige

Do sada ovde nisam pisala o knjigama koje voli moj „skoro-pa-petogodišnji” sin. Iako se nekako očekuje da na profilu o knjigama, čiji je vlasnik ujedno i majka malog deteta, piše i o dečijim knjigama – ja to nisam radila. Međutim, s vremena na vreme, pristignu mi poruke sa upitom na ovu temu. Zato sam odlučila da tu i tamo, ponekad post posvetim najmlađima, ili onim malo mlađim.

                   

Moj sin je dete koje se susrelo sa knjigama od rođenja. Moram priznati da mu nikada nisam kupovala knjige tipa “moja prva knjiga, moje prvo slovo, prvi broj isl”. Još kao bepcu bilo mi je bitno da čuje moj glas, te sam mu naglas čitala ono što sam ja čitala u tom momentu 😁

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CCeO4d_J68O/

Autorka teksta: Jelena Stojanović

Untitled-1-400-x-400.png

Anđela, 17 godina: „Imam nastavnicu likovnog kojoj bih tako rado poklonila ovu knjigu. Ali ću onda imati keca do kraja godine.”

knjiga95-400.png

Dejan, 10 godina, prelistava Užasnu tetku: ,,Kako je tetka užasna, kad su sve tetke dobre”, ova nije dobra, kažemo, ,,jadno to dete s takvom tetkom.”

najgora_deca_na_svetu3.png

Boris, 10 godina: „Pročitao sam u Malom Zabavniku da Valijams nije napisao četvrti deo Najgore dece na svetu. Baš sam se razočarao. A da ga vi pitate da to ipak napiše, vi ga poznajete.”