Knjigralište – Vuk koji je ispao iz knjige

„Knjigralište je kreativno udruženje koje ima za cilj da inspiriše i podstakne decu koja odrastaju i roditelje koji još uvek vole da rastu. To je riznica jedinstvenih knjiga, igara i ideja koje stimulišu saznajne i kreativne sposobnosti, socijalne i emocionalne veštine. Autor knjiga Lepotančići u svetu slova i Lepotančići u svetu linija je specijalni pedagog Anđelka Elezović. Po rođenju umetnik, po zanimanju reedukator psihomotorike, po prirodi osoba koja se sjajno razume sa decom. Raznobojno iskustvo sa terena, ljubav prema deci i umetnosti rešila je da pretoči u knjige, ideje za rad sa mališanima, igračke, blog, inspirativne poruke… Jednom rečju u Knjigralište!”

Više o njima saznajte klikom na link: http://knjigraliste.rs/

Knjigralište je jednom pre predstavilo našu Veoma gladnu gusenicu. Ovog puta, na red je došao i naš Vuk. Vuk koji je ispao iz knjige.

Mi smo oduševljeni kako je Anđelka to predstavila.                                                                                         

vuk_koji_je_ispao_z_knjige.png

Sanja, 4: ,,Znam ovu devojčicu s vukom, to je CrvenPAKA.”

Besmrtno-srce-600x600.png

Vuk, 12 godina (razgovor s tatom): ,,Ova knjiga se zove kao onaj film što ga mama voli”. ,,Ne, to je Hrabro srce”. ,,Aaa, ovo je Beskrajno srce.” ,,Ne, ovo je Besmrtno srce.”

akvamarin-thumbnail.png

,,Da li bi volela da možeš da dišeš u svemiru ili pod vodom?” (pita Teo mamu) ,,Pod vodom. Onda bih mogla da upoznam Sahu.”