Knjigralište – Vuk koji je ispao iz knjige

„Knjigralište je kreativno udruženje koje ima za cilj da inspiriše i podstakne decu koja odrastaju i roditelje koji još uvek vole da rastu. To je riznica jedinstvenih knjiga, igara i ideja koje stimulišu saznajne i kreativne sposobnosti, socijalne i emocionalne veštine. Autor knjiga Lepotančići u svetu slova i Lepotančići u svetu linija je specijalni pedagog Anđelka Elezović. Po rođenju umetnik, po zanimanju reedukator psihomotorike, po prirodi osoba koja se sjajno razume sa decom. Raznobojno iskustvo sa terena, ljubav prema deci i umetnosti rešila je da pretoči u knjige, ideje za rad sa mališanima, igračke, blog, inspirativne poruke… Jednom rečju u Knjigralište!”

Više o njima saznajte klikom na link: http://knjigraliste.rs/

Knjigralište je jednom pre predstavilo našu Veoma gladnu gusenicu. Ovog puta, na red je došao i naš Vuk. Vuk koji je ispao iz knjige.

Mi smo oduševljeni kako je Anđelka to predstavila.                                                                                         

Kucica-300x300.png

Teodor, 10 godina: „Kada izlazi Kućica 39?” Uskoro, kažem. „To si mi rekla i juče.”

Tatu-i-Patu-400-x-400.png

Elena, 5 godina (kažemo joj da izabere najsmešniju reč od ponuđenih; sluša i počinje da se smeje): „Braaaabonjaaaak. Ja i ne znam šta je to, ali smeeešno je. A šta je pundravac? A dodole? A hoklica? A Gargamel?”

Untitled-1-400-x-400.png

Iva, 11 godina: „A da li vi znate od Valijamsa, da li su ti njegovi učitelji stvarni?” Kažemo da se nadamo da ih je izmislio. „Pa ne može baš sve tako da ih izmisli, mora da nekog takvog i poznaje.”