Knjigralište – Vuk koji je ispao iz knjige

„Knjigralište je kreativno udruženje koje ima za cilj da inspiriše i podstakne decu koja odrastaju i roditelje koji još uvek vole da rastu. To je riznica jedinstvenih knjiga, igara i ideja koje stimulišu saznajne i kreativne sposobnosti, socijalne i emocionalne veštine. Autor knjiga Lepotančići u svetu slova i Lepotančići u svetu linija je specijalni pedagog Anđelka Elezović. Po rođenju umetnik, po zanimanju reedukator psihomotorike, po prirodi osoba koja se sjajno razume sa decom. Raznobojno iskustvo sa terena, ljubav prema deci i umetnosti rešila je da pretoči u knjige, ideje za rad sa mališanima, igračke, blog, inspirativne poruke… Jednom rečju u Knjigralište!”

Više o njima saznajte klikom na link: http://knjigraliste.rs/

Knjigralište je jednom pre predstavilo našu Veoma gladnu gusenicu. Ovog puta, na red je došao i naš Vuk. Vuk koji je ispao iz knjige.

Mi smo oduševljeni kako je Anđelka to predstavila.                                                                                         

Untitled-1-400-x-400.png

Anđela, 17 godina: „Imam nastavnicu likovnog kojoj bih tako rado poklonila ovu knjigu. Ali ću onda imati keca do kraja godine.”

knjiga95-400.png

Dejan, 10 godina, prelistava Užasnu tetku: ,,Kako je tetka užasna, kad su sve tetke dobre”, ova nije dobra, kažemo, ,,jadno to dete s takvom tetkom.”

najgora_deca_na_svetu3.png

Boris, 10 godina: „Pročitao sam u Malom Zabavniku da Valijams nije napisao četvrti deo Najgore dece na svetu. Baš sam se razočarao. A da ga vi pitate da to ipak napiše, vi ga poznajete.”