Knjigralište – Vuk koji je ispao iz knjige

„Knjigralište je kreativno udruženje koje ima za cilj da inspiriše i podstakne decu koja odrastaju i roditelje koji još uvek vole da rastu. To je riznica jedinstvenih knjiga, igara i ideja koje stimulišu saznajne i kreativne sposobnosti, socijalne i emocionalne veštine. Autor knjiga Lepotančići u svetu slova i Lepotančići u svetu linija je specijalni pedagog Anđelka Elezović. Po rođenju umetnik, po zanimanju reedukator psihomotorike, po prirodi osoba koja se sjajno razume sa decom. Raznobojno iskustvo sa terena, ljubav prema deci i umetnosti rešila je da pretoči u knjige, ideje za rad sa mališanima, igračke, blog, inspirativne poruke… Jednom rečju u Knjigralište!”

Više o njima saznajte klikom na link: http://knjigraliste.rs/

Knjigralište je jednom pre predstavilo našu Veoma gladnu gusenicu. Ovog puta, na red je došao i naš Vuk. Vuk koji je ispao iz knjige.

Mi smo oduševljeni kako je Anđelka to predstavila.                                                                                         

hajde-da-brojimo-zajedno-400.png

Jelisaveta, 4 godine: „A šta će žabi ova rupa?”, da te bolje vidi kažemo, „a nemoj da me i pojede kao Vuk Cvepaku.”

tuga-mamuta400.png

Uroš, 14 godina: „Jeste li vi proverili da taj Kajtek ima samo devet godina? Mnogo su mu pametna pitanja, ja ne znam da li bi mi pala na pamet, a stariji sam.”

Petronela-Jabucica400.png

Veselin, 7 godina: „A da li u toj njenoj kućici ima struje?” (u Petronelinoj jabuci), kažemo da ima i da ona ima i mikser i rernu i lampe, „a da li su njoj svici sijalice?”