Holi Smejl i Valentajnovi

༄ Holi Smejl će posle maestralnog serijala ,,Štreberka” iz svog pera izvući još jedan poučan roman. U njemu ćete otkriti kako nam život, osim dobrih karata, nudi i one loše.

༄ Houp je najmlađa ćerka čuvene porodice Valentajn. Ona ima sve – od lepote i novca do slave i blistave budućnosti. Međutim, njoj fali ljubav. Sanja o epskoj ljubavi, koja se gleda samo na filmskom platnu. Dok se oko nje kovitlaju problemi zbog razvoda njenih roditelja o kome novinari svakog dana pišu, optimistična Houp će pronaći dečka svojih snova – plavokosog, hrabrog i herojskog Džejmija. No, da li je on zaista njen dečko iz snova? Džejmi mora da se vrati u svoju rodnu Ameriku sa odmora u Londonu, ostavljajući nju i njihovu ljubav za sobom. Ali Houp ne odustaje. Odlučuje da ode u Ameriku kod svog oca i da dok rešava probleme u ljubavi svojih roditelja ujedino reši i svoju vezu. Da li će Houp uspeti u tome?

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CDTgTp3pogu/

Autorka teksta: Nataša Vasiljević

Untitled-1-400-x-400.png

Anđela, 17 godina: „Imam nastavnicu likovnog kojoj bih tako rado poklonila ovu knjigu. Ali ću onda imati keca do kraja godine.”

knjiga95-400.png

Dejan, 10 godina, prelistava Užasnu tetku: ,,Kako je tetka užasna, kad su sve tetke dobre”, ova nije dobra, kažemo, ,,jadno to dete s takvom tetkom.”

najgora_deca_na_svetu3.png

Boris, 10 godina: „Pročitao sam u Malom Zabavniku da Valijams nije napisao četvrti deo Najgore dece na svetu. Baš sam se razočarao. A da ga vi pitate da to ipak napiše, vi ga poznajete.”