Holi Smejl i Valentajnovi

༄ Holi Smejl će posle maestralnog serijala ,,Štreberka” iz svog pera izvući još jedan poučan roman. U njemu ćete otkriti kako nam život, osim dobrih karata, nudi i one loše.

༄ Houp je najmlađa ćerka čuvene porodice Valentajn. Ona ima sve – od lepote i novca do slave i blistave budućnosti. Međutim, njoj fali ljubav. Sanja o epskoj ljubavi, koja se gleda samo na filmskom platnu. Dok se oko nje kovitlaju problemi zbog razvoda njenih roditelja o kome novinari svakog dana pišu, optimistična Houp će pronaći dečka svojih snova – plavokosog, hrabrog i herojskog Džejmija. No, da li je on zaista njen dečko iz snova? Džejmi mora da se vrati u svoju rodnu Ameriku sa odmora u Londonu, ostavljajući nju i njihovu ljubav za sobom. Ali Houp ne odustaje. Odlučuje da ode u Ameriku kod svog oca i da dok rešava probleme u ljubavi svojih roditelja ujedino reši i svoju vezu. Da li će Houp uspeti u tome?

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CDTgTp3pogu/

Autorka teksta: Nataša Vasiljević

hajde-da-brojimo-zajedno-400.png

Jelisaveta, 4 godine: „A šta će žabi ova rupa?”, da te bolje vidi kažemo, „a nemoj da me i pojede kao Vuk Cvepaku.”

tuga-mamuta400.png

Uroš, 14 godina: „Jeste li vi proverili da taj Kajtek ima samo devet godina? Mnogo su mu pametna pitanja, ja ne znam da li bi mi pala na pamet, a stariji sam.”

Petronela-Jabucica400.png

Veselin, 7 godina: „A da li u toj njenoj kućici ima struje?” (u Petronelinoj jabuci), kažemo da ima i da ona ima i mikser i rernu i lampe, „a da li su njoj svici sijalice?”