Holi Smejl i Valentajnovi

༄ Holi Smejl će posle maestralnog serijala ,,Štreberka” iz svog pera izvući još jedan poučan roman. U njemu ćete otkriti kako nam život, osim dobrih karata, nudi i one loše.

༄ Houp je najmlađa ćerka čuvene porodice Valentajn. Ona ima sve – od lepote i novca do slave i blistave budućnosti. Međutim, njoj fali ljubav. Sanja o epskoj ljubavi, koja se gleda samo na filmskom platnu. Dok se oko nje kovitlaju problemi zbog razvoda njenih roditelja o kome novinari svakog dana pišu, optimistična Houp će pronaći dečka svojih snova – plavokosog, hrabrog i herojskog Džejmija. No, da li je on zaista njen dečko iz snova? Džejmi mora da se vrati u svoju rodnu Ameriku sa odmora u Londonu, ostavljajući nju i njihovu ljubav za sobom. Ali Houp ne odustaje. Odlučuje da ode u Ameriku kod svog oca i da dok rešava probleme u ljubavi svojih roditelja ujedino reši i svoju vezu. Da li će Houp uspeti u tome?

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CDTgTp3pogu/

Autorka teksta: Nataša Vasiljević

Untitled-design-36.png

„Pročitao sam u Veseloj anatomiji ono o sinesteziji, a mi smo to učili iz srpskog.”

Veljko, 15
Untitled-design-35.png

„Je l’ znaš ti da je Dejvid Valijams i sudija u Britain’s got talent?” „A je l’ znaš ti da je Markus Rašford i pisac?”

Nikola, 11
Untitled-design-34.png

„A zašto ima 💩 na knjizi?” „Zato što je to priča o nastanku kakice.” „Mamaaa, teta je rekla kakica, a ti meni ne daš da kažem.”

Teodora, 4
Phone: 011 311-2072
Bulevar Mihajla Pupina 10 Z, YUBC, vp, lok. 75
Srbija, 11070 Novi Beograd