Holi Smejl i Valentajnovi

༄ Holi Smejl će posle maestralnog serijala ,,Štreberka” iz svog pera izvući još jedan poučan roman. U njemu ćete otkriti kako nam život, osim dobrih karata, nudi i one loše.

༄ Houp je najmlađa ćerka čuvene porodice Valentajn. Ona ima sve – od lepote i novca do slave i blistave budućnosti. Međutim, njoj fali ljubav. Sanja o epskoj ljubavi, koja se gleda samo na filmskom platnu. Dok se oko nje kovitlaju problemi zbog razvoda njenih roditelja o kome novinari svakog dana pišu, optimistična Houp će pronaći dečka svojih snova – plavokosog, hrabrog i herojskog Džejmija. No, da li je on zaista njen dečko iz snova? Džejmi mora da se vrati u svoju rodnu Ameriku sa odmora u Londonu, ostavljajući nju i njihovu ljubav za sobom. Ali Houp ne odustaje. Odlučuje da ode u Ameriku kod svog oca i da dok rešava probleme u ljubavi svojih roditelja ujedino reši i svoju vezu. Da li će Houp uspeti u tome?

Ostatak teksta pročitajte klikom na link: https://www.instagram.com/p/CDTgTp3pogu/

Autorka teksta: Nataša Vasiljević

Kucica-300x300.png

Teodor, 10 godina: „Kada izlazi Kućica 39?” Uskoro, kažem. „To si mi rekla i juče.”

Tatu-i-Patu-400-x-400.png

Elena, 5 godina (kažemo joj da izabere najsmešniju reč od ponuđenih; sluša i počinje da se smeje): „Braaaabonjaaaak. Ja i ne znam šta je to, ali smeeešno je. A šta je pundravac? A dodole? A hoklica? A Gargamel?”

Untitled-1-400-x-400.png

Iva, 11 godina: „A da li vi znate od Valijamsa, da li su ti njegovi učitelji stvarni?” Kažemo da se nadamo da ih je izmislio. „Pa ne može baš sve tako da ih izmisli, mora da nekog takvog i poznaje.”